Dobrodošli u Villu Andrić

Ova lijepo izvorno dalmatinsko imanje smješteno je nedaleko mjesta Imotskog čuvenog po Crvenom i Modrom jezeru.

BLOG

Wedding in the Villa Andrić - Imotski | Jully 2019

A unique setting for the most important celebration of your lives, a very special place to host your wedding.

Klimatizacija

Wi-Fi internet

Besplatan parking

Savršena lokacija

LCD cable TV

Konoba

Bazen

Idealan odmor

O NAMA

Na imanju se nalaze tri 2005 renovirane kamene kuće između kojih je smješten lijepi i prostrani bazen.
OPŠIRNIJE!

FOTOGALERIJE

Panorama, kuća i okućnica, konoba, stambeni dio.
OPŠIRNIJE!

Na imanju se nalaze tri 2011 renovirane kamene kuće između kojih je smješten lijepi i prostrani bazen. U centralnoj kući nalazi se lijepo uređeni dnevni boravak s kaminom dok su na katu spavaće sobe. U drugoj kući je na katu jedna odvojena smještajna jedinica dok se u prizemlju nalazi vrhunski uređena izvorna dalmatinska konoba. Imanje je smješteno u izuzetno mirnom i lijepom prirodnom okruženju. Za samo 30 min vožnje stižete do plaža prekrasne Makarske rivijere.

O nama iz medija

Imotski

Imotski ima sva obilježja primorskog grada, zahvaljujući ponajviše klimi i urbanoj arhitekturi stare gradske jezgre. Kamene kuće, strme uske ulice s kamenitim stepenicama svjedoci su nekadašnjeg izgleda ovog mjesta čija je stara jezgra i zaštićena. Nekoliko zgrada sa lijepim pročeljima i okovnim ogradama iz doba secesije, govore o stilskim strujanjima koja nisu mimoišla ni ovu sredinu.

Opširnije

IMOTSKI

Imotski je stari grad, smješten na jugu Republike Hrvatske, na raskrižju Dalmatinske Zagore i Bosne i Hercegovine. Prvi put ga se spominje 950. godine u djelu De administrando imperio bizantskog cara i povjesničara Konstantina Porfirogeneta.
OPŠIRNIJE!

IMOTSKA KRAJINA

Imotska krajina povijesno je ime za prostor koji se nalazi u zaleđu masiva Biokove. U prošlosti je Imotska krajina obuhvaćala i rubni dio BiH, a postojeće razgraničenje nastalo je Požarevačkim mirom kojim su okončani sukobi Mletačke Republike i Osmanskog Carstva u Drugome morejskom ratu 1714. – 1718. godine.
OPŠIRNIJE!

OKOLICA

Nalazite se na hrvatskom jugu, na maloj udaljenosti od Splita, u carstvu voda, polja i kamena.
OPŠIRNIJE!